Het eerste rapport

De leerlingen van het Montfort hebben de afgelopen periode feedback gekregen van al hun docenten. Over de werkhouding, over de inzet tijdens de les en over de manier van leren. Met deze feedback en met de cijfers en informatie uit de toetsen (RTTI) schrijven de leerlingen hun eigen ontwikkelplan. De voorbereidingen voor de rapportgesprekken zijn begonnen!

Altijd een spannende periode. En heel belangrijk. Want pas als je goed ziet wat er nog beter kan, kun je dat verbeteren. Ook voor Monty geldt dat hij dagelijks bijleert. Monty is een slim hondje en doet het elke dag een stukje beter. Maar hoe ziet zijn rapport er nu eigenlijk uit?

  • Kroelen een dikke 10 hiervoor! Anderen kunnen nog veel van je leren.
  • Commando’s Zit! & Laag! Je wilt je beloning zó graag dat je voor de zekerheid eerst zit, en snel ook maar gaat liggen… Neem de rust. Eerst luisteren en dan pas handelen. Je zult zien dat je het dan nóg beter doet.
  • Eetlust Deze is goed op orde. Je bent geen kieskeurige eter.
  • Speelvaardigheid Je kunt jezelf helemaal verliezen in het spel. Zo enthousiast! Monty en zijn lama: een onafscheidelijk setje. Je betrekt anderen graag in je spel. Het gebeurt dan ook regelmatig dat collega’s tijdens de koffie een kleffe lama op hun schoot aantreffen. Heel sociaal van je!

Monty, wat zal je baasje trots zijn als ze je rapport leest! Je bent wel heel hard gegroeid, maar nog steeds een jong hondje. Nog maar negen maanden oud. Heel knap dat je nu al zoveel kan. Met leerlingen wandelen, ondersteunen in de mediatheek, de collega’s vermaken en bovenal kroelen met de leerlingen.

En al helemaal op en top Montfortaan. Als jij de kans krijgt doe je het liefst net als de leerlingen een mondkapje op. Als zij roepen, blaf je vrolijk mee. Als zij rennen, ga jij er het liefst achteraan. En hoe goed dat je op weg naar huis het schoolplein netjes achterlaat. Wel jammer, dat deze rotzooi vervolgens in de auto belandt. Nooit uitgeleerd…

%d bloggers liken dit: